Minijälkkärit jouluaaton jälkkäripöytään

3,00 10,00 

 

Herkullinen ja erilainen jälkkärivaihtoehto jouluaaton pöytään? Se on tässä!

Kaikki joulun klassisimmat ja tärkeimmät maut on puettu nyt minikokoon ja voit itse valita minkä määrän mitäkin herkkua ostat! Valikoimassa on makeita macaroneja perinteisellä suolakinuski- ja vadelmatäytteellä, sekä joulupöytään usein kuuluvat juustot myös macaroneihin puettuna! Macaron-maun valitessasi settiin kuuluu aina 5kpl yhtä macaron-makua. Macaronit ovat laktoosittomia ja luonnostaan gluteenittomia.

Muut jälkkärivaihtoehdot tarjoillaan pienissä 1dl vetoisissa kauniissa muoviastioissa (kuvassa) ja voit valita vaikka yhden jokaista! Näiden minijälkkärien on todella tarkoitus olla pieniä, sillä sen tehtävä on olla se pieni makea jälkiruoka, jonka jaksat syödä vaikka maha olisi täynnä kinkkua ja laatikoita. Nämä minijälkkärit mahtuvat myös pieneen tilaan, ovat helppo kuljettaa ja säilyvät hyvin koko joulunpyhien ajan.

Minijälkkärien makuina:

  • kolmen suklaan kinderjuustokakku (G, VL)
  • tiramisu (L)
  • karpalomousse (G, L)
  • mariannemousse (G, L)
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Jouluaaton pikkujälkkärit voi noutaa leipomolta (osoite Voisalmentie 2, Pajurannan palvelutalo) torstaina 22.12. klo 12-17 tai perjantaina 23.12. klo 9-15 välisenä aikana. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä kumpana päivänä noudat.

Lisätiedot

Koko

macaron suolakinuski 5kpl, macaron vadelma 5kpl, macaron aura-pipari 5kpl, macaron brie-marja 5kpl, kinderjuustokakku 1kpl, tiramisu 1kpl, karpalomousse 1kpl, mariannemousse 1kpl