Lasten muffinssipaja

29,90 

 

Tervetuloa lasten muffinssipajaan torstaina 2.3.!

Sukkasilleen Keittiössä Laura opastaa lapsia muffinssien koristelun saloihin ja tässä pajassa lapset todellakin tekevät itse ja aikuiset saavat katsella vierestä sekä nauttia siitä että joku muu korjaa sotkun! Valitse valikosta sopiva kellonaika oman lapsesi osallistumiselle ja vahvista aikavaraus maksamalla ostos normaalisti kassasivulla. Muffinssipaja kestää tunnin. Jos haluamaasi kellonaikaa ei näy enää valikossa, tarkoittaa se sitä että se paja on jo täynnä. Kellonajat pajoille ovat:

  1. klo 9.30-10.30
  2. klo 11-12
  3. klo 12.30-13.30
  4. klo 14-15
  5. klo 15.30-16.30

 

Muffinssipajassa lapset pääsevät kuorruttamaan ja koristelemaan valmiiksi tehtyjä muffinsseja Lauran opastamana. Ja nämä herkulliset taideteokset viette tietenkin koristelutuokion jälkeen kotiin nautittavaksi 🙂 Tarjolla on erilaisia värejä pursotettavaksi, koristeita, nonparelleja ja kuvia muffinssien koristeluun ja sillä aikaa kun lapset touhuavat, voivat vanhemmat nautiskella kahvista, teestä ja pienestä makeasta (sisältyy hintaan). Lapsille mehutarjoilu. Samasta perhekunnasta voi tulla max. 2 lasta yhdellä maksulla (sisältää 6 muffinssia). Muffinssipajaan ei ole varsinaista ikärajaa, mutta te vanhemmat tiedätte parhaiten oman lapsenne kyvyn itsenäiseen työskentelyyn 🙂 Vanhemmat voivat toki myös olla apuna pienempien lasten kanssa. Pukeutuminen: sisävaatteet jotka eivät säikähdä mahdollisista tahroista 🙂

 

Kaikki muffinssit ja koristeluun käytettävät tuotteet ovat laktoosittomia. Teemme myös pienen erän gluteenittomia muffinsseja, mutta jos sinulla tai perheelläsi on muita ruokarajoitteita, niin varmista saatavuus ennen ilmoittautumista. Osallistuminen vahvistetaan maksamalla osallistumismaksu. Maksu voidaan palauttaa esim. sairastapauksen takia jos tilalle saadaan uusi osallistuja.

Muffinssipajan maksuun kuuluu 6kpl muffinsseja, mutta teemme tapahtumaan myös ylimääräisiä joita voi halutessaan ostaa (4€/kpl) ja koristella kotiinvietäväksi.

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Lasten muffinssipaja järjestetään hiihtolomaviikolla torstaina 2.3. Tapahtumapaikkana on leipomon viereinen sali, sisäänkulku kerrostalon rappukäytävan kautta.

Lisätiedot

Valitse sopiva aika

klo 9.30-10.30, klo 11-12, klo 12.30-13.30, klo 14-15, klo 15.30-16.30