Pääsiäisen kakku ja kukka

55,00 

Pääsiäisen kaunein ja herkullisin paketti nyt meiltä!

Suunnittelimme Greenhome Viherpalvelun Eijan kanssa ihanan, kauniin ja maistuvan pääsiäisherkun, joka taipuu moneen! Pääosassa on pyöreä keksikakku, jonka keskellä on pääsiäisteemaan sopiva kukka-asetelma. Keksikakun keksipohjassa maistuu kevyesti vanilja ja täytteenä on makeaa sitruunakreemiä, sekä itsetehtyä kirpsakkaa passioncurdia. Kakku on koristelu pienillä syötävillä pääsiäismunilla, macaroneilla ja nonparelleilla. Keksikakku leikkautuu nätisti kuten tavallinenkin täytekakku ja säilyy hyvin (jääkaappisäilytys) koko pitkät pääsiäispyhät. Keksikakun riittoisuus on 8-10 henkilöä. Paketti kruunaa juhlapöydän ja on myös loistava tuliainen tai vieminen!

Kakku on laktoositon, saatavilla myös gluteenittomana. Jos haluat omasi gluteenittomana, ilmoita siitä tilauksen yhteydessä. Sisältää kananmunaa. Sisältää pähkinää (koristeena olevat macaronit, manteli). Parasta ennen 19.4.

Tilaukset viimeistään maanantaina 11.4. (tai niin kauan kun paketteja riittää).

Voit noutaa pakettisi leipomolta tai tilata sille kuljetuksen kauttamme. Kun lisäät pääsiäispaketin ostoskoriin, saat valittua sieltä myös toimitusmaksun. Toimitusmaksut kotiinkuljetettaville paketeille ovat 5-15€ etäisyydestä riippuen. Voit myös jättää toimitettavaan pakettiin viestin! Kirjoita viesti kassalla sille varattuun viestikenttään ja me liitämme viestisi pakettisi mukaan!

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Pääsiäispaketin nouto: torstaina 14.4. klo 12-18 välisenä aikana leipomolta (Voisalmentie 2, Pajurannan palvelutalo).

Voit tilata paketin mukana myös toimituksen! Toimitukset vastaanottajalle torstaina 14.4. klo 12-16 välisenä aikana.